Dotzè dictat de Perpinyà

alt

El proper dissabte 6 de març tindrà lloc la dotzena edició del « Dictat en català »

La cita és fixada a les 15h al satèl·lit del Palau de les Exposicions de Perpinyà. Iniciat el 2000, el nou Servei d’Afers Catalans de la Vila de Perpinyà (antigament Institut Font Nova) col·labora amb diferents entitats nord i sud catalanes, perquè aquesta operació sigui un èxit, així, va reunir a les edicions precedents, prop de 650 persones de totes generacions. Sense objectiu elitista, el Dictat en Català vol ser un acte festiu i d’homenatge al català, que demostri que la llengua encara viu malgrat les interdiccions..

El text, redactat per un especialista de la llengua i gran escriptor, serà dividit en tres paràgrafs corresponent a tres nivells de dificultat.
Aquesta 12ena edició comptarà amb la col·laboració d’un nou escriptor nordcatalà : Joan Tocabens, professor de català i castellà és també autor de nombroses obres (novel·les, poemes...), i lletrista del Jordi Barre, una edició que s’anuncia com a molt prometedora..

A més, s’ha de destacar per aquesta nova edició la participació de l’extraordinari Òscar Dalmau, presentador del “Gran Dictat” a TV3, la qual presència conferirà al nostre Dictat un ressò i un esclat tot particular. Llegirà el Dictat redactat per en Joan Tocabens juntament amb l’Odette Carbonell.

Inscriviu-vos per correu, fax o directament a la web de la Vila de Perpinyà : www.mairie-perpignan.fr

Informacions : Servei d’Afers Catalans de la Vila de Perpinyà – Palau Pams - 18, carrer E. Zola 66000 Perpiny


Tel : 04.68.62.38.82 - Fax : 04.68.66.33.52

E-mail : Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.