Aire Nou de Bao adhereix al Col·lectiu 2 d'abril

Una postal per la llengua catalana.

El Col·lectiu 2 d'abril engega una campanya de recollida de firmes a favor de la llengua catalana.

La campanya comença avui 2 d'abril dia de commemoració de l'edicte reial del 1700 que prohibeix l'ús oficial de la llengua catalana i se tancarà el dia de Sant Jordi.

Durant les 3 setmanes a venir les entitats adherides al Col·lectiu 2 d'abril recolliran firmes mitjançant postals, per a reveindicar l'aplicació de les Cartes del Consell General (2007) i de la municipalitat de Perpinyà (2010).

Denunciem el fet que un edicte reial del 2 d'abril de 1700 tingui una aplicació total mentres que les Cartes a favor de la recuperació de la llengua pròpies, cartes aprovades per institucions republicanes siguin totalment ignorades, fins i tot per les institucions que les han redactades i aprovades.

Aire Nou adhereix a la campanya, totes les persones que desitgin donar suport a la llengua catalana poden passar cada dimarts i divendres a la VILBAU a partir de les 19h per a signar.

 

A final d'abril el Col·lectiu arreplegarà totes les postals i les entregarà a les institucions concernides per a evidenciar la voluntat ciutadana d'aconseguir la oficialitat de la llengua pròpia.

Enllaç