Castellers per la independència

 

 

alt

L'independentisme a Catalunya guanya terreny.

Ja no és més cosa de 4 gats, avui s'ha eixemplat al conjunt del territori català, territori repartit en 10 Assemblees Territorials, però l'independentisme també s'organitza des de sectorials.

Les primeres eren sectorials laborals (administració, sanitat, justícia...), ara les entitats culturals també s'organitzen, i la sectorial dels Castellers per la Independència és una d'aquestes assemblees que constitueixen l'Assemblea nacional Catalana.

Les adhesions no són de colles, però de persones i cada un dels castellers hi pot adherir en funció de la seua visió de país.

Benvolguts companys, 
Ens dirigim a vosaltres per adjuntar-vos aquesta carta de l’Assemblea Nacional Catalana, Sectorial de Castellers per la Independència. Us agrairem que la feu arribar als vostres associats i simpatitzants a fi i efecte d’aconseguir les màximes adhesions possibles. 
Aquesta iniciativa va ser creada a partir de la territorial de Valls-Alt Camp per la Independència i de diversos components de les dues colles vallenques, i també s’hi afegiren altres components de colles de Tarragona, Montblanc, Vilafranca, el Vendrell i Reus. 
Voldríem que aquesta iniciativa tingués la màxima difusió dins el món casteller.
Agraïm la vostra col·laboració.

Cordialment,
Sectorial de Castellers per la IndependènciaCARTA SECTORIAL CASTELLERS ANC

Benvolguda familia castellera, suposo que molts haureu sentit a parlar de I'Assemblea Nacional Catalana, i fins hi tot molts de ben segur que estareu implicats en el seu projecte. De fet, I'Assemblea es una entitat de la societat civil amb una missió clara i definida, com es afavorir una majoria social per la independencia, J aconseguir unes tites miijanyant un full de ruta ja establert, que serveixi de pressió a la nostra classe política per fer elpas endavant.

La nostra organització interna es divideix en Assemblees territorials, amb unes finalitats més generals dins del seu ambit natural, pero també en assemblees sectorials 'amb uns objectius més concrets, ja que fan arribar el missatge a coHectius professionals, culturals, tecnics i d'altres, per anar estenent aquest projecte de país. Son com una mena de grups de pressió en els seus ambits per denunciar les mancances patides precisament per la manca d'estat, i sempre des d'una vessants positiva i enriquidora.

Entre les moltes constitu"ides, no podia faltar una activitat tant nostra dins de la cultura tradicional catalana, i al mateix temps tant popular, amb la coHaboració i implicació de milers de persones repartidas entre totes les colles, moltes d'eltes entitats de referencia en els seus municipis.

Per tot aixó us demanem l'adhesió i participació dins la sectorial del món castellar dins I'Assemblea Nacional Catalana, i fer possible aquest somni que de ben segur compartim.

Una salutació cordial,

Per adherir-vos-hi, envieu un correu electrònic amb les vostres dades a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.