Castells a Pià

alt

El 21 d'abril de 2012 per primera vegada els Castellers del Riberal han actuat a Pià.

L'actuació ha entrat en el marc de la sant Jordi, sant Patró de Catalunya. Totes les fotografies

El mot del cap de colla.

Bona tarda a tots.

En el marc de la Sant Jordi acabem d'actuar a Pià. Feia bon temps per aixecar estructures, i preparar la temporada d'estiu, i ho hem fet molt bé!

Érem més o menys seixanta camises verdes a plaça. L'actuació s'ha fet amb: Pd4 , 3d6 , 4d5a, 2d6, pd4, 5 Pd3.

Aquesta actuació era molt important ja que s'hi estranava un nou pom de dalt pensant amb futurs castells més lleugers. Res a dir sobre els pilars de 4, segurs, clavats, sense dificultat aparent.

Felicitats per el 3d6 amb el nou pom de dalt. Ha estat un castell tranquil, que ha donat molt de confiança a la canalla. La pinya ha tingut un paper primordial : silenciosa, concentrada, forta, ensenyant que res no podia passar, sinò l'assegurança de descarregar el castell amb tranquil.litat. Desgraciadament no érem prou nombrosos per tancar la pinya del 4d6, i malgrat els nostres esforços el públic vingut nombrós no s'ha volgut posar a la pinya. Llavors ham decidir d'aixecar un 4d5a net.

El 2d6 ha estat molt més complicat. Una mica d'estrès, nervis, petita pinya. Ens hem complicat la tasca. Però la pinya ha sabut fer prova d'abnegació, tothom ha treballat de valent, per poder descarregar-la. Al final els pilars de 3 han agradat a tothom.

Avui donaré una menció especial a la pinya que ha demostrat tota la seva força i la seva tranquil.litat per permetre l'èxit de l'actuació! Ara estem segurs de poder realitzar una bonica temporada castellera. Peró ha de ser una voluntat col.lectiva i una voluntat individual. Tothom ha de prendre consciènçia que la seua participació és necessària. Tothom ha de tenir a l'esperit que els assaigs són molt importants per arribar a plaça amb l'assegurança de les nostres forces.

Tots junts i amb les ganes de cadascú de nosaltres podrem realitzar coses grans. Us espero doncs tots a l'assaig de dimarts per preparar les pròximes actuacions. I a veure el que podrem fer d'aquí un mes a Barcelona amb dues altres grans colles...

Amicalment.

Gil