Castells pels 60 anys del Foment de Ceret

El Foment de la Sardana de Ceret compleix 60 anys.

 

Per a celebrar aquests 60 anys al servei de la sardana, de la cultura catalana ha organitzat tot un cap de setmana de festa i animacions.

El diumenge 23 de juliol era dia de castells, hi havíem d'actuar Angelets del Vallespir i Castellers del Riberal. Desgraciadament els Angelets no se varen presentar pas, érem sols i sols vàrem fer.

A les 16:30h vàrem iniciar un passavila pels carrers i places de Ceret, passavila encapçalat pels Sorollosos i Gralles del Riberal. Una mica abans de les 17:00h vàrem aixecar el primer pilar de 4 estrenant enxaneta, pilar seguit d'un 3de6 i pilar aixecat per sota abans de canviar de plaça. A davant la Casa de la Vila vàrem aixecar un pilar pilar de 4, un 4de6 net i un nou pilar de quatre aixecat per sota i tot seguit canviàrem de plaça una altra vegada per a aixecar un tercer pilar de 4, un 4de6 net amb agulla i acotxaneta i per acomiadar la vila sardanista, pilars de 3 nets.

Un bon aperitiu nos ha estat servit a les arcades. Agraïm sincerament el Foment de la Sardana de Ceret per a la invitació. Fa molts anys que no havíem fet una actuació completa a Ceret. Ona vila on cada plaça, cada carrer té el seu encant, on el públic és proper.

Fotografies