Acampada agost 2017 dia 2

El divendres al dematí hem anat d'excursió.

A dalt de tot de la muntanya hi ha un castell en ruïnes. La ruta ha durat unes dues hores i tots els nins hi hem arribat sense problemes.

Un cop allà, alguns monitors i nins han cercat un lloc per dinar de pícnic. Els entrepans eren de cambajó i pernil dolç, els havíem preparat nosaltres mateixos després d'esmorzar..

dia2 2

A la tarda, hem reposat un poc abans d'anar a la piscina. Allà, el socorrista ens ha demanat fer una prova per mostrar que sabíem nadar. Tots els nins vho han fet molt bé.

dia2 3
L'aigua de la piscina gran era molt freda però la de la petita era calenta i tots els nins han acabat en aquesta piscina.

dia2 4
Després de la piscina alguns nens s'han dutxat.

Més tard, hem preparat el sopar: pasta a la carbonara. L'Annick ha fet una salsa molt bona.
Cap a les 21h30, els petits han anat a les tendes a dormir, acompanyats per un adult però un cop allà, han vist llamps i trons llavors, hem decidit que tothom dormiria a la sala dels àpats. El trasllat de sacs de dormir i matalassos ha sigut ràpid perquè s'ha fet amb els cotxes.
Ja instal·lats a la sala, els grans s'han dedicat a jugar al Mao fins a les 2h del matí. Els petits en canvi han anat a dormir. Les nines grans han començat a xisclar com boges cap a la 1h de la matinada perquè hi havia insectes i papallones que els feien por. Els pobres Rafael i Vicens s'han quedat sols, mentre les noies s'han traslladat a dormir amb els nins petits.

Fotos i text: Dimitri, Nicolas, Hélina, Inés, Laura E

Etiquetes: acampada