Acampada agost 2017 dia 3

Dissabte, la jornada ha començat molt bé amb el Rémi que ha fet el ball indi i que ha fet riure a tota la canalla.

Hem esmorzat a la sala i tot seguit, hem acollit el Stephane Martin, antic casteller, graller, i timbaler de la colla que ens ha proposat un taller sobre les abelles.

Com que sem un grup d'edats molt diverses, hem decidit fer dos grups. Al matí, mentres els grans feien aquest taller, els petits feien un taller de dibuix amb l'Annick..

dibuixos abelles

El Stephane nos ha fet un tast de mels que estaven molt bones. Una de les mels, la que ens ha agradat més, ens ha explicat que l'ha fet a partir de caca de pulgó.

Aquest taller ha estat molt interessant, hem après la gran utilitat de les abelles per al futur de la terra. Les abelles són indispensables per a la vida dels animals i els humans. Hem compartit el dinar tots junts. A la tarda hem intercanviat els grups

taller castellsA les cinc hem espertinat a la plaça del poble de Montferrer. Després hem continuat amb un assaig casteller de mainada i hem tingut el plaer de compartir l'assaig amb el Stephane.

Al final hem anat a la sala per preparar el sopar : Hamburgueses a la brasa i amanida de tomàquets. Després del sopar, hem fet una ultima assemblea, però com que ja era molt tard, els petits s'han adormit a la falda dels mes grans. Finalment, els petits han anat a dormir a les tendes i els més grans han continuat fent festa amb música i jocs.

Fotos i text: Solphé, Vicens, Fèlix, Clément, Tina

Etiquetes: acampada