Acampada 2018 D1

Avui era al primer dia de l’acampada, a les nou ens hem trobat a la Vilbau, hem carregat els cotxes, i hem marxat junts.

Cap a les onze hem arribat al llac de Sant Joan Pla de Corts

Els monitors ens han reunit per fer els equips i hem tingut els bracelets per a poder identificar-nos.

Després de totes aquestes explicacions hem creat un joc de memòria per equips. Quan vam acabar el joc vam dinar a l’ombra sobre la gespa.

Més tard hem jugat a Gallina-Guineu-Serp fent equips representats per diferents colors.

Abans de marxar hem mirat un video de les nostres properes missions i els capitans ens han explicat que marxàvem al planeta groc en missió especial.

Després de totes aquestes notícies hem endreçat i marxat cap al campament.

Hem fet un llarg viatge fins al lloc de l’acampada, la primera cosa que vam fer va ser buidar tots els cotxes i per fi vam poder instal·lar-nos, posant les tendes.

Quan vam acabar, ens hem rentat les mans i hem espertinat.

Com que vam tenir temps lliure, alguns van jogar a la pilota, i altres van anar a descansar dins les tendes.

De cop han vingut els Eritobas, que són els habitants del planeta groc i ens han explicat les normes del lloc. Eren molt estranys i anàven vestits amb plantes i tenien la cara groga.

Cada equip va tenir tres enigmes que s’havien de solucionar per aconseguir un pergamí que ens explicava la missió que havíem de realitzar.

Anem a sopar pasta a la carbonara, i després mirarem el nostre pergamí per a saber el que s’ha de fer demà.

Disculpeu que no podem enviar fotos avui, hem hagut de baixar 15 minuts de cotxe per a negociar une velocitat tipo anys 90 !

Fins demà !

Etiquetes: acampada