Castells a Vilanova

La "Festa de la taronja" ha esdevingut una gran cita pels Castellers del Riberal

El 10 de març hi hem tornat amb la ferma intenció de fer el millor, de donar el màxim.

Els assaigs previs havien anat força bé, havíem pogut posar troncs segurs sobre pinyes fortes...

 

A les 11 del matí els Sorollosos animaven la plaça principal del vilatge veí i pocs minuts després sonaven les gralles i s'aixecaven les nostres construccions.

Obríem plaça amb 2 pilars de 4 simultanis abans d'encarar el 3de7, un castell que havia fet llenya un any abans a la mateixa plaça, una espina clavada que nos volíem treure.

El castell va pujar amb prou tranquil·litat, dosos col·locats, el castell era ferm, a l'entrada de l'acotxador tot semblava perfecte, l'enxaneta era a quarts quan els terços demanaren de desmuntar... 

I és sense cap mena de problema que se desmuntà el castell. Segurament per falta de serenor, de confiança la tècnica s'ha estimat millor descartar-lo fins a Manresa. El març és inici de temporada, la temporada serà llarga i tindrem més oportunitats, no hi ha cap mena de dubtes, les oportunitats les aprofitarem si continuem assajant de valent.

En repetició a la primera ronda desmuntàvem la torre de 6 abans de descarregar-la amb figuereta inclosa.

A la segona ronda descarregàvem el 5de6, un castell poc usual per la nostra colla, un castell que hem de portar més sovint a plaça

A la tercera ronda descarregàvem el 3de6 aixecat per sota, una altra construcció poc habitual pels Castellers del Riberal, un castell que sol agradar al públic.

I tancàvem l'actuació desmuntant un pilar de 5 

Les fotografies