Desena Nit Castellera del Riberal

Aquest dissabte 3 de març tindrà lloc a Bao la desena Nit Castellera del Riberal

Una vesprada dedicada als castells, a la tècnica, l'organització d'una colla, als assaigs, a les pinyes, al creixement d'una colla.
Els Tirallongues de Manresa (castellers i grallers de Manresa) són els invitats d'honor d'aquesta desena Nit Castellera.

 

La Nit tindrà 3 parts:

  • 19-21h assaig tècnic. Els Tirallongues han estat una de les colles castelleres del 2017. Han aconseguit a descarregar els seus primers castells de 8 pisos. Més concretament desprès d'haver carregat el 4de8 unes quantes vegades, nos han fet l'honor de descarregar aquest castell, anomenat també el "carro gros" a l'agost a Millars. Els Tirallongues han aconseguit una tècnica que nos transmetran, una tècnica que podem aprofitar per a millor els nostres castells. (obert a tothom)
  • 21h aperitiu (obert a tothom)
  • 21:20h sopar de germanar (sobre inscripció abans del 28 de febrer)
  • 22h projecció d'un vídeo clip. Passar de 7 a 8 (obert a tothom)
  • 22:15 debat xerrada (obert a tothom)

Hi són invitats a participar tots els castellers de totes les colles, però també aquests que volen esdevenir castellers.

Els intercanvis amb altres colles, conèixer altres exepriències són essencials per a millorar organització i tècnica.

La primera Nit Castellera del Riberal va ser impulsada pel Rafael Renyé el 2009. D'ençà s('ha repetit i cada any hem tingut les tècniques de les colles més destacades del món casteller.