Skip to main content

Identi'CAT 2022: Mot del President

Ups ! Després de 2 anys d’absència m’havia descuidat de donar la benvinguda a la gent que vindrà en aquesta edició d’Identi’CAT.

Els 20 anys d’aquesta Trobada de cultura popular oferta per Aire Nou de Bao. Doncs benvingudes i benvinguts aquestes i aquests que fareu el pas per retrobar les sensacions «Identi’Catesques».

Ara, no sé com ho ha fet la gent per poguer suportar dos anys sense Identi’CAT ! És clar alguns s’ho han passat molt bé sense aquest allau de cultura popular .
Això segur, sense petards que els hi trenca l’emoció d’una emissió de televisió francesa, essencial per la llur «cultura» , sense la carretera tapada, sense la prohibició d’aparcar; els hi prohibir en ells és impensable ! I a més per culpa dels catalans ! També sense els Castells que només agrada als «catalanistes». Sense els concerts sorollosos, i altres animacions que fan pas part del que París els hi ha ensenyat !

Són 5 dies només i els hi en queden 360 i un quart per rebre els ordres de París ! Que ens deixin trànquils aquests 5 dies !
Però hi han tots els altres, catalans o no que respecten les cultures i llengües regionals, que defensen aquestes llengües, cultures i països.
Són ells que ens triga de reveure després d’aquests 2 anys de perduts. És per ells que tornar Aire Nou s’ha mogut pels hi oferir 5 dies de festa cultural amb un programa encara un cop eclèctic i de qualitat.

5 dies de festa i 2 aniversaris, Identi’CAT (20 anys) i els Castellers del Riberal (25 anys) a Pesillà de la Ribera i a Bao
Mireu el programa i veureu que a un moment o l’altra una cosa vos interessarà. Fins al final a la Cellera de Bao on tindreu l’oportunitat de veure a més dels nostres padrins de castells, els Castellers de Barcelona, els Castellers de Vilafranca, La Colla d’aquests últims anys !
No dubteu sereu els benvinvingudes i benvinguts.

Bernat Casals