Skip to main content

Barcelona una oportunitat perduda

Barcelona una oportunitat perduda

Hem actuat al Clot, hem fet el millor possible però

L'actuació d'aquest diumenge 31 de juliol deixa un regust amarg. L'actuació anunciada des de fa mesos era una excel·lent oportunitat per a coronar castells de 7 pisos. Malgrat uns assaigs desiguals, teníem la possibilitat de portar els 3 i 4 de 7 a Barcelona. Dos castells que haurien donat segurament una empenta per a Millars i encarar el Concurs7.

Però no ha estat així... no ha estat la voluntat del conjunt de la colla. Nos sem desplaçats a una seixantena de persones, una quantitat de camises insuficient per a tancar correctament les pinyes de castells per nosaltres, encara límits.

a les 11h15 l'autocar del Riberal arribava al Clot, al barri on els Castellers de Barcelona tenen la seu social. Aquest dia els nostres padrins celebraven el primer 4de8 de la colla descarregat 40 anys abans, a davant de l'antic local. Així docs nos vam traslladar en cercavila del nou a l'antic local, allà unes fotos, uns parlaments dels antics, dels que van fer la colla en aquest moment i a posar faixa i les gralles tocaven.

Pilars de 4 d'entrada i els Castellers de Barcelona obrien ronda amb un nou 4de8, clavat, segur, en segona ronda s'encaraven al 3de8, el primer de la temporada, un castell que han tingut de treballar de valent fins al final, a la tercera ronda descarregaven la torre de 7, una torre que podrien emmanillar aviat...

Nosaltres a la primera ronda hem descarregat un 3de6, per tan modest que sigui el castell ha estat important per l'estrena d'un dels dosos, un dos amb mida de dosos...

A la segona ronda hem descarregat amb molta facilitat la setena torre de la temporada, aquesta també amb figuereta

I a la tercera ronda hem optat per un 4de6 net. Un castell que mostra i demostra les possibilitats de la colla... amb 20 camises més el posàvem sobre la pinya i el convertíem en 4de7... 

Hem tancat l'actuació amb un pilar de 5, el cent-cinquantè de la colla en actuació (no comptem els pilars als assaigs, ni els pilars de 5 per sota), i un nou pilar de 4. 

 Felicitacions a les camises verdes que s'han aixecat per a fer possible aquestes construccions, a les gralles i tabal que han acompanyat les construccions i als Castellers de Barcelona per haver realitzat la millor actuació de la temporada.

Gràcies als padrins per la invitació i per l'arrossada de germanor.

 

 

 Més fotografies