Skip to main content

Tornem a Millars amb castells de 7

Tornem a Millars amb castells de 7

Millars és una cita màgica...

Més d'un centenar de camises verdes han participat a la Diada Castellera de Millars, una Diada amb Tirallongues i els Merlots. Una Diada que ha permès als Castellers del Riberal descarregar de nou els 3 i 4 de 7.

L'actuació ha començat amb una mica de retard a la Plaça de la Font del Rei. Passat els pilars d'entrada els Castellers del Riberal han obert plaça amb un 3de7 que ha pujat amb serenitat. A la segona ronda s'ha descarregat el 4de7 i el 5de6 ha estat el tercer castell dels verds nord-catalans.

Tirallongues han sortit de 4de7, seguit d'un 3de7 i d'una torre de 6.

La Colla Castellera de Figueres han descarregar 3de6 amb agulla, 4de6 i 3de6.

Les 3 colles s'han acomiadat amb pilars de 5.

Notem que si els Castellers del Riberal s'han desplaçt amb força, la colla de gralles també hi era quasi bé al complet. Felicitacions a totes i tots, gràcies als Pallagos que han vingut a donar un cop de mà.

L'organització ha regalat un recordatori a les colles abans d'inaugurar una ceràmica per a recordar l'actuació del 2017, en aquest moment la millor de la història de Tirallongues i del Riberal.

 A final d'actuació les colles s'han trapat al camp de rugbi per a compartir carn a la brasa i festa, molta festa.

Un agraïment als organitzadors de les Fires de Millars per haver mantingut aquest Diada al llarg dels 25 anys i a les colles per la participació i la col·laboració a les pinyes.

Més fotografies