Skip to main content

Assaig de falcons i carnaval

Assaig de falcons i carnaval

El segon assaig de falcons de l'any ha coïncidit amb carnaval,

però podríem considerar aquest assaig com el primer, i de fet ha estat el primer a càrrec de la tècnica que va sortir de l'assaig del passat gener. Una tècnica que s'estrenava, que encara se cerca, però no en dubtem, aviat serà preparada i nos portarà a fer figures més estètiques i més grans.

Una seixantena de persones se van presentar a la Vilbau amb ganes de fer falcons, i també amb ganes de fer festa.

Un èxit de participació per un assaig especial. Tot primer hem partit el grup en dos. Grups heterògens, i més o manco equilibrats per poder fer figures similars. Cada un va poder millorar pujades i posicions, amb més temps. Al cap de mitja hora vam ajuntar els dos grups i vam assajar figures més grans, i vam tornar a partir la colla amb dos per a fer més proves i poder millorar individualment per a tornar a reunir la colla i acabar per una escala de7x7.

El març tornarem a fer falconades, hem d'integrar més gent, variar més les figures i progressar encara, la nova manera de fer nos hi ajudarà segur.

A les 9 del vespre vam endreçar faixes i vam posar menges a taules, música i tot seguit podíem descobrir les primeres disfresses. Jocs i balls completaven la vesprada.

El jurat se va reunir i va triar, no ho cal dir, amb dificultats, els  guanyadors de la millor disfressa infantil i de la millor disfressa adult. I se va repartir més premis de "consolació"...  conscients que una part dels que han participat se mereixien també guanyar premis... 

Pel 2024 tindran més sort, és cert.

Un agraïment a tots els participants, als que han vingut per a assajar i els que han vingut per a fer festa, i sobretot a aquests que han assajat i fet festa.

Més fotografies