Skip to main content

Castells amb gust d'all

Castells amb gust d'all

Aquest primer d'octubre els Castellers i Gralles del Riberal a Cornellà del Terri

Invitats pels Esperxats, hem compartit plaça amb els Capgirats de Castellar del Vallès i Esperxats de l'Estany a Cornellà del Terri en el marc de la Festa de l'all.

Hem trepitjat per primera vegada la plaça del poble i hi hem actuat amb dues colles que han col·laborat a totes les pinyes, gràcies a una bona organització, hem plegat l'actuació amb una mica més d'una hora, un fet destacable tant pel públic com per a tots els castellers.

Les 3 colles hem fet si fa no fa els mateixos castells. Totes 3 un 3de6 i un 3de6 amb agulla. Si els Esperxats han fet un 4de6, els Capgirats i nosaltres hem optat per la torre de 6. La nostra amb una figuereta sempre apreciada i aplaudida.

A l'hora del dinar hem tastat cervesa amb un toc d'all, una especialitat sorprenent d'un cap de setmana precís a un lloc precís. Seguir les sortides airenovenques permeten també aquestes descobertes...

Tornem a agrair els Esperxats per la invitació i totes dues colles la col·laboració a les pinyes. 

Felicitem els airenovencs que han pujat a l'autocar i han participat, tant els castellers com les gralles. Encara no hem recuperat el nombre de camises necessàries per a fer un pis més, però nos n'apropem.

Avui amb 15 o 20 camises més hauríem fet castells de 7. Propera oportunitat el 15 d'octubre, fem-ho possible!