Skip to main content

Bao homenatja els diables

Bao homenatja els diables

Els Diables del Riberal s'apunten a celebrar 25 anys, la municipalitat de Bao els ret homenatge

Els Diables del Riberal es prepara per celebrar els 25 anys d'existència, ha esdeveningut un grup emblemàtic que ha marcat la cultura i les tradicions de Bao, del Riberal i de més enllà. Aquesta efemèride especial serà commemorada amb un gest significatiu de reconeixement per part de la municipalitat.
L'Ajuntament de Bao nos ha anunciat anunciar la creació d'un monument dedicat als Diables del Riberal, que es col·locarà al cor del nostre estimat poble. Aquesta obra commemorativa serà un testimoni durador de l'impacte cultural i l'esperit comunitari que els Diables han portat al nostre vilatge durant dues dècades i mitja.

El monument, dissenyat per un destacat artista local, captura l'essència dels Diables del Riberal, destacant la seva passió, dedicació i contribució a la riquesa cultural del Riberal. Serà un punt de referència icònic que recordarà a tots els residents i visitants la importància dels Diables i dimonis per la nostra història.
Les celebracions del 25è aniversari dels Diables del Riberal es faran amb diverses activitats, incloent espectacles, exhibicions i altres esdeveniments especials per honrar aquest grup que ha mantingut viva la nostra herència cultural i ha creat vincles permanents a través les generacions.

Els Diables del Riberal convidem tots els membres de la comunitat i dels amics a unir-se per aquesta commemoració única. La inauguració del monument i les festivitats estan programades per al 2024, i esperem compartir aquest moment històric amb tots vosaltres.

Pel Riberal, per la cultura, per als Diables, celebrem junts 25 anys de passió i tradició.