Carreguem el 3de7 amb agulla

Diumenge 25 de juny, invitats pels Pallagos del Conflent, els Castellers i Gralles del Riberal hem actuat a Prada.

Per quart any consecutiu actuem en el marc de la Festa major de Prada. Com sempre, com a tot arreu on actuem intentem portar el millor que podem. L'actuació de la Festa Major de Prada és, aquests darrers anys, com Identi'CAT, Millars, les Diades... una cita important de l'agenda airenovenca.

El 2014, per primera vegada hi portàvem castells de 6, el 2015 hem passat la velocitat superior descarregant els 3 i 4de7. El 2016 hi descarregàvem el 4de7 amb agulla, un castell que no havíem pogut descarregar des del 2002 i un 4de7. 

castells prada3 7aEnguany hem apostat per a portar 3 castells de 7 entre els quals el 3de7 amb agulla. Un castell que nos havia resisitit per dues vegades el 2016.

El castell va pujar prou bé i si s'ha obert una mica massa, no va suposar altres malsdecap que de forçar una mica més. L'agulla ella no ha trobat la seua posició correcta, i a la sortida dels segons, quan semblava que el pilar se podia estabilitzar, a la sortida de l'enxaneta l'espedat va cedir.

Per tant ha estat per nosaltres un mig èxit i mig fracàs. 

En seguint hem descarregat el 4de7 i el 3de7, per tant, celebrem haver portat a Prada una bona actuació amb 3 castells de 7 i un pilar de 5.

Agraïm els Pallagos per la invitació, la col·laboració a les pinyes i pel castell de germanor.

Felicitem Castellers i Gralles per la seua implicació i ara a pensar descarregar aquest castell.

Fotografies

Castells