Skip to main content

Arrels agraeix el sosteniment

alt

Dijous 13 de gener l'associació Arrels ha invitat col.laboradors i amics a compartir una estona al Casal Jaume 1er de Perpinyà.

El president d'Arrels, Pere Manzanares ha fet un breu resum del recorregut de la ràdio i ha presentat eles dificultats del present, però també els projectes de futur abans d'agrair els qui han contribuit financerament a mantenir l'equilibri financer de la ràdio.

Ha subratllat que Ràdio Arrels no és en perill, que coneix dificultats, les mateixes que coneixen totes les entitats que depenen en forta proporció de les subvencions institucionals. Aquestes dificultats no posen en perill el futur, però sí que obliguen a reflexionar sobre la manera de l'afrontar.

El president de la ràdio ha agraït el suport, les donacions, i tots els ajuts, ha destacat dues associacions per haver fet donacions  més "importants", se tracta del Col.lectiu Non à la THT i d'Aire Nou de Bao.

Acomiadament:

a davant la incertesa de veure reconduïdes les subvencions, la ràdio nord-catalana es veu obligada a acomiadar una persona.

Projectes de futur:

el 2011 la ràdio obrirà una antena a Ceret en un local cedit per l'ajuntament, hi treballaran benèvols. Hi preparan programes que seran emesos per l'estudi central de Perpinyà. Si l'experiència és positiva altres antenes podrien veure la llum a altres comarques de Catalunya nord.

El 2011 Ràdio Arrels celebrarà els 30 anys d'emissió. Una reflexió tindrà lloc sobre la programació, i actes futurs.