28 de febrer Castells a la USAP

Castells per un partit d'excepció

El 28 de febrer la USAP tenia a l'agenda un partit del tot normal, USAP/Rouen, un partit que no despertava pas massa interessos tret que...

El Consell per la República havia decidit venir a passar el cap de setmana a Perpinyà, un cap de setmana intens amb visites institucionals, un meeting històric.... un cap de setmana que començaria per una parada a la Porta dels Països Catalans abans d'anar a Aimé Giral. 

Amb invitats d'honor d'aquesta dimensió la USAP va decidir fer mostra de catalanitat amb una samarreta i mocador especials i les animacions que se solen mostrar pel partit de la catalanitat.

A quarts de 7 un centenar d'airenovencs entraven al camp de rugbi i a les 7, quan el president de la USAP homenatjava el President Puigdemont, els Sorollosos, les Gralles i els Castellers del Riberal iniciaven una actuació.

Shan descarregat

  • 2 pilars de 4 simultanis
  • 3de6 amb agulla
  • 4de6 amb agulla
  • Pilar de 5

1 sorollosos

2 gralles

3 Pilars

4 4de6a

7 3de6a

8 P5

CxR institucions

El President Puigdemont al camp de la USAP acompanyat pel President del Club i les màximes autoritats nord-catalanes: Hermeline Malherbe presidenta del Consell Departamental, Jean-Marc Pujol batlle de Perpinyà...

 

Castells, USAP