Cotlliure un dia complicat

Pel Congrés de la Flama dels Països Catalans 

els castells no han sortit...

Teníem previst actuar amb els Vailets de l'Empordà, i l'organització nos ha comunicat que finalment actuaríem sols, que els Vailts havien pas pogut venir.

Érem 65 camises verdes i uns quants simpatitzants que han ajudat a tancar pinyes, però nos n'hem pas sortit...

 Els castells que fa una colla, són els castells que se mreixen la colla, i la colla és tothom, els que hi són, com els qui falten. Aquest dissabte faltava massa gent per a fer bé, i per primera vegada de la temporada hem sortit de plaça sense cap castell...

A 3/4 de les 4 érem a plaça, els Sorollosos atreien la gent, de mica en mica la plaça s'omplia

sorollosos

I a les 4 de la tarda i uns minuts, quan hem sabut que actuaríem sols hem sortit amb un pilar de 4

P4

abans d'anar per castells de 6, però a vegades la realitat és dura...

Amb una part important de la colla que havia anat a donar suport als Dracs a Barcelona i altra part que tenia altres compromisos, és uns Castellers del Riberal amb moltes mancances que han actuat.

3de6a Car

A la primera ronda el 3de6 s'ha desquadrat i només s'hi ha posat l'acotxador. A la segona ronda el castell, encara que llarg i desquadrat ha pujat millor i s'ha carregat el 3de6 abans que se despengi l'enxaneta que s'ha emportat l'acotxador... Més espant que mal per la canalla. El tronc ell s'ha desmuntat en tota normalitat. I a la tercera ronda hm optat per a un 4de6 net amb acotxaneta que ell no ha tingut cap problema...

Conclusió:

Els castells els fem tota la colla, aquests que són a plaça amb camisa i faixa, i les nostres limitacions vénen d'aqusts qui aquest dia han tingut altres prioritats. Aquests qui han deixat forats a troncs i a pinya.

Tampoc passa res, ara a assajar, conscientitzar i mobilitzar per mor que no torni a passar.

ball final

Flicitats als Sorollosos, a les Gralles, a la botiga i als castellers que s'han mobilitzat.
Un agraïment als organitzadors per la invitació