Skip to main content

Concurs 2022, entre encerts i ensurt

Concurs 2022, entre encerts i ensurt

El 25 de setembre hem participat per tercera vegada al Concurs7.

Tot no va anar com ho teníem previst, i encara manco com ho volíem. Uns recordaran la caiguda del 3de7 amb agulla, però no només hi ha hagut aquest ensurt, també hi ha hagut uns encerts destacables.

Com totes les colles castelleres, sortint de 2 anys de pandèmia hem hagut d'assajar, de reclutar per a recuperar un nivell mínim per a presentar-nos a Torredembarra.
El setembre 2021 aixecàvem el primer castell de 6 pisos, el maig els primers castells de 7, castells que no hem pogut repetir prou sovint al llarg de la temporada, només una vegada a Millars, i és segurament la raó per la qual hem entrat al pavelló Sant Jordi de la Torredembarra encara massa verds.

Ha estat molt clar, hem encarat els dos primers castells, els 3 i 4de7 amb serenitat i fermesa, aquests els havíem descarregats aquest 2022, i malgrat els nombrosos canvis al tronc, no han perillat mai, s'han realitzat sense dubtar.

Quan hem volgut tirar amunt el 3de7 amb el pilar l'estat d'esperit de part de la colla ha canviat, nervis i dubtes s'han apoderat d'uns quants, tant a la pinya com al pom.
Els dubtes perdonen pas... els dubtes s'han apoderat de l'estructura, llavors hauríem tingut segurament de fer baixar i no ho hem fet, hem tirat amunt perquè uns hi créiem, sabíem que els troncs eren assajats correctament i que la pinya era forta... 

Si la colla ho vol, el 2024 tornarem al Concurs, però hi hem de tornar amb més castells a la cartera, no podem deixar passar oportunitats com a passat enguany, hem de multiplicar els castells de 7 per a trobar la serenitat necessària per a encarar nous reptes.

Hem tancat la nostra participació al concurs amb un pilar de 5 i 2 pilars de comiat.
Felicitacions a tots els que han participat, els que se mobilitzen sempre, cada setmana al llarg de l'any i els que se mobilitzen puntualment.
Un agraïment als castellers que han col·laborat a les pinyes, especialment als del Baix Montseny, els de Sant Pere i Sant Pau que també ha acollit part de la colla la vigília.

Aviat més fotografies...