Skip to main content

50 anys de Falcons a Vilanova i la Geltrú

50 anys de Falcons a Vilanova i la Geltrú

Hem participat a la trobada dels 50 anys de la colla del Garraf

Dissabte 15 d'octubre un autocar sortia de Bao a la 1 del migdia, 50 airenovencs vestits de blanc anàvem a celebrar mig segle de la colla de falcons de Vilanova i la Geltrú. Una trobada com sempre espetacular, hi acompanyàvem els amfitrions els Falcons de Vilafranca, de Barcelona, de Capellades i nosaltres.

A les 5 de la tarda la plaça de la peixetaria s'omplia, mitja hora més tard sonaven gralles i les 5 colles aixecàven les primeres construccions. 

Una trobada de falcons amb colles de nivell és sempre espectacular, cada una hi va de la seua, si unes figures són comunes, unes altres són d'inspiració lliure. La trobada ha estat tot un festival.

La cercavila nos ha portat de plaça en plaça comptant 8 parades i a cada parada una figura, a les 7 de la tarda entràvem a la Plaça Major i pujàvem a l'escenari, 10 minuts per colla, sigui 3 figures a la tarima i a la colla següent, un moment per a gaudir de l'espectacle.

Entre recorregut i escenari hem complert amb el programa previst. Vols i vols coronats, escales, serra, baldufa, pilar per sota, pilars caminats i pires han estat les figures que hem presentat.

 

Més fotografies

Agraïm els Falcons de Vilanova per la invitació, els felicitem pels 50 anys, agraïm l'espectacle visual i sonor, una vegada més no hi ha faltat res, ni en la varietat de figures, la bellesa. Una trobada que s'ha acabat a la peixetaria amb un sopar i cava. A les 11 de la nit pujàvem a l'autocar i tonàvem a Catalunya Nord.

Felicitacions també als 50 airenovencs, a les 3 gralles i al tabal per la participació.