Skip to main content

Ceret 1er correfoc dels 25 anys

Ceret 1er correfoc dels 25 anys

Diables Bruixes i Sorollosos del Riberal han encès carrers i places de Ceret

Aquest dissabte 24 de febrer Ceret ha obert el període de Carnaval amb un correfoc. Pels Diables del Riberal ha estat el primer dels correfocs dels 25 anys de la colla.

Si el 28 de febrer del 1999 els Diables s'estrenaven per a cloure el carnaval de Bao, la colla ha evolucionat, creixit Els Diables tenen ara un quart de segle d'experiència, una experiència que ha permès oferir un gran espectacle als ceratans.

A final de tarda, a les 7 en punt els Sorollosos anunciaven l'obertura de l'infern. Amb pocs minuts s'encenia la cascada, l'escinificació de la porta dels dimonis, n'eixien saltant i ballant diables i bruixes. Les primeres carretilles il·luminaven els carrers i hi retrunyien, el públic hi era nombrós, disposat a gaudir de cada instant.

Un passatge i un enllumenat de les arcades a davant del Pablo abans d'arribar a la plaça final on se succeïen enceses conjuntes, maces majors fins a la paret de foc final, la tronada i uns Sorollosos que oferien als vallespirencs el ball final.

Un agraïment a la municipalitat de Ceret per la invitació i felicitacions als airenovencs: Diables, Bruixes, Sorollosos i acompanyants que han fet possibles aquests primer quart de segle i més concretament aquest correfoc.

 Més fotografies