Skip to main content

Arreplegats: 25 anys de germanor

Arreplegats: 25 anys de germanor

El passat cap de setmana (11, 12 i 13 de març) els universitaris de la Politècnica de Barcelona van tornar a Catalunya Nord.

Van actuar a la Universitat el divendres a les 2 de la tarda, van anar a visitar llocs de memòria històrica a Argelers a final de tarda entraven a la Vilbau per a passar 2 dies plujosos que els obligaven a quedar al local.

El divendres a les 7 de la tarda, acabaven d'instal·lar-se els primers airenovencs entraven al local per a assajar. La realitat és que va ser un molt bon assaig, poder tenir 50 persones més disposades a ajudar, donant consells dels bons, fent pinya... no té preu.

Així la colla va poder descarregar tots els castells de 5 nets, descarregar un pilar de 5 i posar tots els castells sobre la pinya, entre altres el 5de6, un castell que requereix més castellers que els que tenim habitualment.

Així doncs, el dissabte a les 5 de la tarda, aixoplugats a la Vilbau vam poder fer la primera actuació castellera de l'any amb una certa tranquil·litat. 

Vam poder descarregar 2 pilars de 4, 4de6 amb agulla, torre de 6, 5de6 i el pilar de 5 a ritme de les Gralles.

Acabada l'actuació, el temps de fer una cervesa i començava l'assaig arreplegat, un assaig intens amb proves tan importants com el 4de8 i 3de8 amb folre.

Sopar de germanor, concurs, ball de disfressa eren a l'ordre del dia de la nit.

I el cap de setmana se va tancar el diumenge amb la paella... una paella molt bona fins i tot si l'hem hagut d'esperar una mica més que del compte.

Arreplegats, nos tornem a veure el 2023.

Més fotografies